Preferinte
Magazinul de piscine

Bun venit

CONTUL MEU

Menu

Substante piscina

Substante pentru piscina

Va supunem alegerii dintr-o gama larga de produse pentru tratarea apei din piscina: substante pH-minus /pH-plus (solid si lichid),clor lichid, tablete clor lent si tablete clor rapid, tablete multi actiune, substante pentru eliminarea depunerilor, algicid (antialge), floculant, produse de curatare, derergenti piscina, produse de intretinere pentru piscina in perioada iernii, produse anticalcar.

Alegeti produsele de la cei mai buni producatori de substante pentru piscine, avizate de Ministerul Sanatatii.

Tratarea optima a apei din piscina in 5 pasi

Tratamentul apei – Pasul 1: Echilibrul apei
Valoarea ideală a pH-ului pentru tratamentul reusit al apei din piscine variaza intre 7.0 şi 7.4 si trebuie vericata cel putin  o data pe saptamana. O valoare corecta a pH-ului nu numai ca impiedica deteriorarea oricarui material legat de piscine ci si asigura bunastarea persoanelor care inoata.
A mentine intotdeauna o valoare corecta a pH-ului inseamna prevenirea unui consum excesiv de dezinfectant, deoarece  eficacitatea acestuia este redusa  substantial la un nivel ridicat de pH.

Tratamentul apei – Pasul 2: Dezinfectia
Dezinfectarea apei din bazin insemna distrugerea bacteriilor, care pot fi o sursa de infectie pentru utilizatorii piscinei.
Produsele noastre garanteaza dezinfectia - daca sunt folosite in mod corect si cu regularitate - prin cea mai simpla si mai buna protectie impotriva bacteriilor si fungilor.

Tratamentul apei – Pasul 3: Prevenirea Algelor
Algele sunt microorganisme de natura vegetala care produc substante organice nedorite. Acestea asigura un mediu nutritiv ideal pentru bacterii si ciuperci. Algele se reproduc si se prolifereaza prin intermediul porilor, care sunt purtati peste tot odata cu particulele de praf prezente in aer. Dezinfectantii singuri nu sunt sufcienti pentru a preveni  formarea algelor ci mai mult, algele pot fi rezistente la clor, de exemplu, deoarece clorul poate sa nu penetreze mucoasa ce acopera coloniile mai mari de alge.

Tratamentul apei – Pasul 4: Flocularea
Un filtru de nisip poate retine doar particulele de o anumita dimensiune. Totuși, elementele mai mici, pot fi filtrate doar prin folosirea unui ajutor suplimentar – foculantul – care face posibil ca filtrele de nisip sa înlature chiar si impuritatile cele mai mici.
Agentii floculanti unesc intr ele cele mai fine particule si formeaza niste particule (fulgi) de dimensiuni mai mari care pot fi retinute de catre filtrul de nisip. Aceasta procedura sustinuta de spalari periodice ale filtrului, asigura o apa cristalina. In plus, o floculare continua sustine capacitatea dezinfectantului in special cand se utilizeaza sisteme cu oxigen activ.

Tratamentul apei – Pasul 5: Tratamentul filtrului
Chiar daca pasii tratari apei sunt efectuati in mod corect, de multe ori apa poate deveni tulbure sau verde si consumul de  dezinfectant creste semnicativ. Motivul cel mai frecvent este contaminarea grava a filtrului. Produsul patentat de la BAYROL FilterShock dezinfecteaza nisipul din filtru si elimina orice impuritati (organisme) ramase dupa efectuarea spalarii.

Categorii de produse

Nu sunt produse în această categorie.