Preferinte
Magazinul de piscine

Bun venit

CONTUL MEU

Menu

Garantia produselor

GARANTIA PRODUSELOR

Toate Produsele comercializate de catre magazinul-de-piscine.ro, beneficiaza de 1 an garantie daca nu este specificat altfel si incepe de la data la care produsele sunt facturate.

Toate Produsele sunt insotite de Factura emisa de SC OTTO SOLUTION INVESTMENT SRL in care se specifica garantia produselor cuprinse in Factura.

Invocarea garantiei se face numai in baza Facturii emise de SC OTTO SOLUTION INVESTMENT SRL

Lipsa Facturii trebuie semnalata in maxim 48 de ore de la receptia produselor pe adresa office@magazinul-de-piscine.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Garantia nu include piese care, datorita functiei lor, au o durata de viata normala mai scurta decat perioada de garantie specificata de lege pentru piese in miscare.

Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie semnalat pe adresa de e-mail office@magazinul-de-piscine.ro si trimis la cel mai apropiat centru de service a carui adresa va fi comunicata pe e-mail.
Produsul trimis in service pentru garantie, va fi insotit de factura emisa de SC OTTO SOLUTION INVESTMENT SRL.
Acest centru service autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a constatarii garantiei.

Garanția exclude: daune din cauza uzurii fizice, de intretinere insuficienta, nerespectarea manualelor de exploatare si a instructiunilor, stres excesiv, utilizari inadecvate, actiuni chimice sau influente electrolitice, instalare incorecta de catre cumparator sau terti, modificari efectuate de cumparator si manipulare incorecta, precum si consecintele din alte motive care nu pot fi urmarite de noi sau nu sunt in domeniul nostru de responsabilitate. In cazul in care Produsul face obiectul garantiei, vom decide cu privire la modul de a solutiona cererile de garantie ale clientilor, fie prin inlocuire, reparare intr-un termen rezonabil sau aplicarea unei  reduceri de pret.

GARANTIA PRODUSELOR CU DEFECTE ASCUNSE

Orice produs cu defect sau defect ascuns trebuie semnalat in maxim 30 zile de la receptia produsului la adresa de e-mail  office@magazinul-de-piscine.ro. Produsul va fi trimis la cel mai apropiat centru service care va fi comunicat pe e-mail. Acest centru service autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a constatarii defectului sau defectului ascuns. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produsele cu defecte ascunse semnalate in termenul de maxim 30 zile si in urma verificarii service care va constata existenta defectului, se vor inlocui cu produse noi in limita stocului sau se va rambursa contravaloarea acestora.
Produsele trimise in service pentru constatarea defectelor ascunse trebuie sa fie in ambalajul original cu toate documentele tehnice si accesoriile cu are a fost insotit produsul si factura emisa de SC OTTO SOLUTION INVESTMENT SRL.

Pentru returnarea Produslor cu defecte/defecte ascunse, Cumparatorul are la dispozitie formularul de returnare produse din cadrul Site-ului: http://magazinul-de-piscine.ro/index.php?route=account/return/insert si adresa de e-mail office@magazinul-de-piscine.ro pentru anuntarea defectului.

Orice reclamatie sau sesizare va fi solutionata in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.


RASPUNDERI

Cumparatorul este singurul responsabil pentru alegerea produsului cumparat, pentru compatibilitatea functionarii normale a acestuia in instalatia in care se va monta.

Vanzatorul nu este responsabil pentru orice fel de daune pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat a alegerii gresite a produselor de catre Cumparator

Vanzatorul nu este responsabil pentru orice fel de daune pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a obligatiilor sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare.

Vanzatorul nu va fi responsabil in fata nici unui Client/Cumparator/Utilizator care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Nu vom fi responsabili pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect sau accidental) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, pentru orice tip de erori sau omisiuni din continutul siteului care pot conduce la orice fel de pierderi.