Preferinte
Magazinul de piscine

Bun venit

CONTUL MEU

Menu

Incalzire piscine

Alegerea sistemului de incalzire pentru piscina: o decizie importanta

Utilizarea unui incalzitor de piscina, ajuta la prelungirea sezonului de inot sau la folosirea piscinei seara tarziu si dimineata devreme. Pentru piscinele dotate cu tratare chimica automata, avantajul suplimentar dat de incalzirea apei cu un incalzitor de piscina este ca randamentul tratarii chimice creste odata cu cresterea temperaturii apei din piscina.

Pentru a alege un sistem de încălzire pentru piscina, aveți nevoie de suprafața apei (m²), perioada de utilizare și temperatura dorită a apei (în ° C).
Acești parametri simpli vă permit să alegeți sistemul de încălzire potrivit pentru piscină și să vă asigurați un maximum de confort cu cele mai mici costuri de operare.
Alegerea sistemului de încălzire pentru piscina, depinde și de sursa de energie pe care doriți să o utilizați pentru încălzire

Va propunem o gama variata de incalzitoare pentru piscina. Pentru incalzirea apei din piscina puteti utiliza unul sau mai multe din produsele noastre in varianta combinata pentru reducerea timpului de incalzire a apei din piscina si utilizarea in acelasi timp a mai multor surse de incalzire: schimbator de caldura piscina, pompa de caldura piscina, incalzitor electric piscina, panouri solare pentru piscina.

Categorii de produse

 

Nu sunt produse în această categorie.