Produse
X

Dezumidificatoare piscina 12 produse

Ce solutii exista pentru dezumidificare?

Va oferim o gama larga de solutii pentru dezumidificare, impartite in trei categorii: dezumidificatoare de podea sau perete, dezumidificatoare dupa perete sau incastrate si dezumidificatoare de tubulatura. Aceste dezumidificatoare au opțiuni care ofera functii suplimentare. De exemplu, dezumidificatorul poate incalzi si aerul interior al camerei piscinei, fie datorita optiunii incălzitor electric suplimentar, fie datorita unei baterii cu apa calda. De asemenea, este posibila incalzirea apei din piscina (in timpul dezumidificării) datorita opțiunii"condensator de apă".

Dezumidificatoare de podea sau perete

Sunt potrivite pentru cantitati mai mici de condens de dezumidificare. Acestea pot fi montate cu usurinta in incaperea care trebuie dezumidificata, la o distanta de cel putin 2,5 m fata de piscina.
Aceste dezumidificatoare reprezinta o modalitate simpla si economica de a pastra in camera cu o umiditate confortabila de 65%. Cu toate acestea, aceste dezumidificatoare nu sunt de obicei cele mai eficiente sau suficient de puternice pentru a preveni condensul pe sticla / pereti, iar zgomotul de funtionare se aude in camera.

Dezumidificatoare dupa perete sau incastrate

Dezumidificatoarele dupa perete sau incastrate se instaleaza in spatele peretelui de piscina, in camera tehnica prin intermediul unui canal de perete dintre camera piscinei si camera tehnica, astfel incat numai grilele de admisie si evacuare sunt vizibile in camera piscinei. Această solutie simpla permite instalarea dezumidificatorului in afara incaperii bazinului de inot (camera tehnică de lângă piscină).

Dezumidificatoare de tubulatura

Dezumidificatoarele de conducta reprezinta solutia cea mai eficienta pentru a preveni condensarea pe pereti / geamurile din sticla.
Se impune realizarea unei retele de tubulatura care conduce aerul cald si uscat de-a lungul peretilor.
Numai grilele conductelor de aer sunt vizibile.
Centrala de dezumidificare in sine este situata intr-o camera tehnica separata din apropiere.

In plus, va oferim gama de accesorii complementare care va permit o implementare completa a instalarii:
• Accesorii pentru ventilatie si schimb de aer
• Grile de admisie si ventilatoare
• Linii de tubulatura si distributie

Ordoneaza:

Afișare:

NEWSLETTER
Profita de toate reducerile si ofertele noastre. Aboneaza-te la newsleterul nostru!
whatsapp