Preferinte
Magazinul de piscine

Bun venit

CONTUL MEU

Menu
Redus

Oxigen activ lichid soc Bayroshock 5 litri - BAYROL

Rating: 0.00 (0 opinii)
  • 131,88Lei 151,65Lei
  • Fără TVA: 131,88Lei

Adauga la favorite

Consultanta tehnica
0721 883 883

Livrare in 24h - ptr. comentile plasate pana la 12:00

Comenzi peste 500 lei - Transport gratuit

Comenzi sub 500 lei - cost transport 15 lei

Cod produs: 5532292

Ambalare: bidon 5 L


Oxigen activ lichid soc pentru piscina Bayroshock 5 litri - BAYROL

Oxigen activ lichid soc actioneaza rapid impotriva bacteriilor, virusilor,ciupercilor si algelor. Este un dezinfectant foarte eficient, folosit in caz de turbiditate a apei datorate materiei organice sau formarii algelor. ByroShock functioneaza ideal ca un dezinfectant shock impreuna cu Soft & Easy, sistemele BAYROL de tratare a apei pe baza de oxigen activ, dar poate fi folosit ca un tratament shock impreuna cu orice alt produs de tratare a apei pe baza de oxigen activ sau clor.

BayroShock trebuie folosit doar ca tratament soc in caz de degradare a apei datorate materiei organice; el nu constituie o metoda de tratament folosit de unul singur. Acest produs trebuie folosit doar in scopurile mentionate mai sus.

Aplicarea: Stabiliti valoarea pH-lui la 7.0 - 7.4.

Dozajul initial la inceputul sezonului: la 10 m3 de apa adaugati 1L BayroShock

Dezinfectie Soc: in cazul prezentei algelor sau a unei turbiditati crescute a apei, uz intens a piscinei, sau temperaturi inalte: la 10 m3 adaugati 1L BayroShock. In cazul prezentei continue de alge sau a turbiditatii apei, cantitatea de Bayroshock poate fi crescuta la 2L pentru 10 m3 de apa. Este de preferat sa fie dozat seara dupa inotat.

Important: Stabiliti valoarea pH-lui la 7.0 - 7.4. Dozajul initial la inceputul sezonului: la 10 m3 de apa adaugati 1L BayroShock pe langa tratamentul normal cu Soft&Easy. Dezinfectie Soc: in cazul prezentei algelor sau a unei turbiditati crescute a apei, uz intens a piscinei, sau temperaturi inalte: la 10 m3 adaugati 1L BayroShock. In cazul prezentei continue de alge sau a turbiditatii apei, cantitatea de Bayroshock poate fi crescuta la 2L pentru 10 m3 de apa. Este de preferat sa fie dozat seara dupa folosirea piscinei.

ІМРОRТАNТ: Cititi eticheta produsului inаіntе dе utіlіzаrе sі urmаtі ѕtrісt іnѕtruсtіunіlе mеntіоnаtе!

Acorda o nota:

Produse din aceeasi categorie

Service

Ideea ta - Solutia Otto - Satisfactie garantata

Otto Solution, va garanteaza cea mai buna solutie pentru problema piscinei dumneavoastra.
Pentru rezolvarea problemei cu succes garantat, apelati la specialistii nostri.