Preferinte
Magazinul de piscine

Bun venit

CONTUL MEU

Menu

Clor tablete multifunctional Varitab - Bayrol 5,4 kG

Rating: 0.00 (0 opinii)
  • 298,06Lei

  • Fără TVA: 298,06Lei

Adauga la favorite

Consultanta tehnica
0721 883 883

Livrare in 24h - ptr. comentile plasate pana la 12:00

Comenzi peste 500 lei - Transport gratuit

Comenzi sub 500 lei - cost transport 15 lei

Cod produs:7799306
Ambalare: galeata 5,4 kg - contine 18 tablete


Tratament apa piscina: Clor tablete multifunctional Varitab - Bayrol 5,4 kG

Tablete de 300gr VariTab - primul produs din lume a carui viteza de dizolvare variaza in doua faze, pentru a realiza atat  dezinfectarea piscinei cat si curatarea filtrului.
VariTab  se aplica in skimmer.

Dozare:
1 tableta / 35mc / 14 zile

Clor tablete multifunctionale de 300g, formata din doua straturi cu urmatoarele proprietati: dezinfectare soc a filtrului de nisip, dezinfectie continua pentru eliminarea bacteriilor si turbiditatatii apei din piscine, floculare, stabilizarea duritatii si a nivelului de clor.
Tableta VariTab are doua straturi cu viteza de dizolvare diferita, asigurand astfel o eficienta tratare a apei in doua faze.

Faza 1
Stratul superior (cel albastru) se dizolva in aproximativ 10 minute. O parte din clorul din stratul albastru este transferat imediat in apa piscinei prin filtrul cu nisip. Concentratia de clor din apa va creste considerabil pentru o perioada scurta de timp, astfel asigurandu-se eliminarea bacteriilor prezente in apa si scaderea turbiditatii apei. A doua parte a stratului superior este formata din granule mari cu dizolvare lenta. Acestea se depoziteaza pe suprafata filtrului de nisip si in aproximativ 60 de minute il curata si il dezinfecteaza.
Acest lucru e foarte important deoarece cea mai frecventa cauza a proastei calitati a apei este un filtru contaminat sau murdar. Cercetarile arata ca aproape jumatate din filtrele in folosinta sunt contaminate sau murdare. VariTab ofera solutia acestei probleme actionand unde bacteriile si murdaria apar.
Faza 2
Stratul inferior al tabletei (cel alb) se dizolva lent si are efect impotriva bacteriilor, virusurilor si ciupercilor timp de 1-2 saptamani, mentinand un nivel constant de clor. Astfel ca, dupa clorinarea soc, dezinfectarea constanta si minutioasa este garantata pe intreaga durata a dizolvarii. In acelasi timp un agent de floculare este adaugat in continuu pentru a indeparta pana si cele mai mici particule ce cauzeaza turbiditatea apei.
VariTab nu doar limpezeste apa din piscina, ci o si igienizeaza.

ІМРОRТАNТ: Cititi eticheta produsului inаіntе dе utіlіzаrе sі urmаtі ѕtrісt іnѕtruсtіunіlе mеntіоnаtе !

Acorda o nota:

Produse din aceeasi categorie

Service

Ideea ta - Solutia Otto - Satisfactie garantata

Otto Solution, va garanteaza cea mai buna solutie pentru problema piscinei dumneavoastra.
Pentru rezolvarea problemei cu succes garantat, apelati la specialistii nostri.