Magazinul de piscine

Bun venit

CONTUL MEU

Menu

Barci pneumatice - Zodiac

ZODIAC - Inventatorul barcilor gonflabile si barcilor pneumatice rigide (RIB - Rigid Inflatable Boats)

Istoria barcilor pneumatice Zodiac
Zodiac a stapanit explorarea aerului si a apei cu o abordare cu adevarat inovatoare de la crearea sa în 1896.
Zodiac Nautic isi gaseste orginile in "Zodiac airships si compania franceza de aviatie" specializata in producerea de dirijabile. In anii 1930, Pierre Debroutelle, unul dintre inginerii sai, a inventat unul dintre primele prototipuri de barci gonflabile pentru Aéronavale, care cautau o solutie inovatoare si usoara pentru transportul militar. Aceasta schimbare de la aer la mare a adus recunoasterea Zodiac la nivel mondial.

In anii 1960, compania sa îndreptat spre industria de agrement pentru a se ingriji de "turisti" si interesul lor sporit de a face plimbari cu barca.

Cu o istorie si o experienta de neegalat, originea Zodiac Nautic este strans legata de toate inovatiile majore din sectorul barcilor gonflabile. Azi este liderul mondial al ambarcatiunilor militare si profesionale pneumatice cu chila rigida RIB

Si TU poti fi parte din legenda!

Alegeti o barca pneumatica Zodiac pentru a va împlini toate pasiunile voastre pe apă.
PESCUIT - Stabilitate de neegalat, o zonă mare de punte deschisă și accesorii bine gândite, fac din barca dvs. Zodiac platforma ideală pentru pescuit.
CROAZIERE - Barca pneumatica Zodiac oferă scaune confortabile, zone de plajă mari și tot echipamentul necesar pentru relaxare și excursii
SPORTURI ACVATICE - Agil, jucăuș și reactiv, barca pneumatica. Zodiac este partenerul perfect pentru toate tipurile de activități "pe apă".
AVENTURĂ - Cu un raport de greutate / putere de neegalat și cu carene care au fost proiectate cu atenție pentru a traversa valuri, Zodiac-ul dvs. vă va face să redescoperiți bucuriile de plimbare cu barca.
DIVING - Profitați la maximum de stabilitatea și capacitatea de încărcare legendară a unei bărci pneumatice Zodiac pentru a vă deplasa echipamentul și pasagerii în locurile preferate de scufundări.
PESCUIT SPORTIV - Usoara si agila, ușor de manevrat, barca pneumatica Zodiac este barca ideala pentru a vizita discret locurile preferate de pescuit.
SECURITATE - Pe orice vreme, barca pneumatica. Zodiac vă permite să vă asigurați siguranța dvs. și a pasagerilor. Puteți avea încredere că Zodiacul vostru vă va duce la destinație în orice condiții.
SPORT PE APA - Agila și delicata, barca pneumatica Zodiac este ideală pentru toate sporturile de apa.

Nu sunt produse în această categorie.