Liner piscina Adriatic Blue 1.5mm - ELBEblue Line

Preţ: 97,25Lei 63,21Lei

Cod produs: Z2000061
Pret/mp


Membrana ranforsata de piscina Adriatic Blue - ELBEblue Line - SBG 150

Aplicatii:

Linerul pentru piscina ELBEblue LINE SBG este potrivit atat pentru constructiile noi, cat si pentru renovarea bazinelor existente. Fie că piscina este construită cu beton, metal, plastic sau lemn, linerul SBG 150 poate fi instalat pe orice suprafata solida. Membranele sunt așezate pe un strat protector, separat, care este apoi sudat împreună pentru a crea o suprafață etanșă 100% fără pierderi.

Descriere

Linerul pentru piscina ELBEblue LINE este folosit ca membrana de piscina de inalta calitate, in piscine publice, facilitati de piscina, piscine hoteliere si piscine private.

Poate fi instalat in orice piscina cu orice dimensiune sau forma. Membrana este fabricata din material de cea mai inalta calitate, asigurand durabilitate si rezistenta la rupere, care va oferi si durata deviata de lunga durata. Membrana este rezistenta la intemperii și temperaturi scazute. In plus, materialul are un finisaj antimicrobian, care il face rezistent la ciuperci si bacterii.

Membranele bazinelor SBG noastre sunt testate in conformitate cu normele rigide ale Autoritatii federale de sanatate din Germania (Bundesgesundheitsamt) si respecta toate cerintele chimice si fizice.

Caracteristici  
Grosime:  1.5 mm
Latime:  1,65m
Lungime Rola: 25 m
Suprafata Rola: 41.25 mp

 

Garantie etansare: 10 Ani

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău             Bun