Clor rapid tablete Chloriklar - Bayrol 25kG

Preţ: 1.070,87Lei

Cod produs:7731119
Ambalare: galeata 25 kg - 1250 pastile de 20 g


Tratament apa piscina: Clor rapid tablete (20g) Chloriklar - Bayrol 25kG

Tablete de clor stabil (20g) cu dizolvare rapida, avind in compozitie acid tricloroizocianuric cu un continut ridicat de clor activ. Fara reziduuri, pH neutru, fara calciu. Pentru dezinfectie soc.

Chloriklar (20 g) actioneaza rapid impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusurilor din piscine si distruge impuritatile organice. Tabletele Chloriklar, fara calciu si cu pH neutru, nu lasa urme si nu blocheaza filtrele.

Mod de folosire:
Acest produs trebuie folosit doar in scopurile specificate in descrierea produsului. Pentru o clorinare eficienta, stabiliti valoarea pH-lui la 7.0-7.4.

Dozaj initial si ulterior saptamanal: 3 tablete Chloriklar/10m3 de apa.

Apa tulbure: 10 tablete Chloriklar/10m3 de apa.

Piscine cu prezenta de alge: 10 tablete Chloriklar, plus 0.25 L Desalgine/10m3 de apa. Pentru cele mai bune rezultate, aplicati seara dupa baie.

Indicatii importante:
Datorita riscului de decolorare, nu aruncati tabletele de clor direct in piscina si nu le lasati sa intre in contact cu materiale nerezistente la clor. Puneti tabletele in skimmer, atunci cand pompa este in functiune pe recirculare si nu pe filtrare. In mod alternativ, inainte de dozare, dizolvati produsul separat intr-o galeata. Daca piscina este folosita des, sau în caz de ploi torentiale sau temperaturi ridicate, sau daca peretii piscinei au devenit alunecosi, cresteti frecventa dozei sau cantitatea de adaos. Pentru a preveni dezvoltarea algelor, se recomanda aplicarea regulata de Desalgine sau Desalgine Jet.

Continut: 100g de produs contin 55g de sinclosen.

Continut: 1250 pastile de 20 g.

ІМРОRТАNТ: Cititi eticheta produsului inаіntе dе utіlіzаrе sі urmаtі ѕtrісt іnѕtruсtіunіlе mеntіоnаtе !

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău             Bun