Clor rapid granule Chlorifix - Bayrol 5kG

Preţ: 262,85Lei

Cod produs:7733114
Ambalare: galeata 5 kg


Tratament apa piscina: Clor rapid granule Chlorifix - Bayrol 5kG

Granule de clor stabil, cu dizolvare rapida facute din acid dihidrat dicloroizocianuric cu un continut ridicat de clor activ. Fara reziduri, pH neutru, fara calciu.
Pentru o dezinfectie rapida de soc.

Chlorifix actioneaza rapid impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusurilor din apa din piscina, distruge impuritatile organice.
Chlorifix nu contine calciu si are un pH neutru. Nu lasa urme si nu blocheaza filtrele. Micro-granulele sunt foarte usor de dozat.

Mod de folosire:
Acest produs trebuie folosit doar în scopurile specificate in descrierea produsului. Stabiliti valoarea pH-lui la 7.0 - 7.4.

Dozaj initial: la 10m3 de apa adaugati 30g Chlorifix
Dozaj saptamanal: la 10m3 de apa adaugati 50g Chlorifix

Apa tulbure: la 10 m3 adaugati 0.2 kg Chlorifix.

Piscine cu puternice prezente de alge: la 10 m3 adaugati 0.2 kg Chlorifix plus 0.25 L de Desalgine. Adaugati Chlorifix in apropiere de orificiile de admisie a apei sau puneti-l în skimmer. Pentru cele mai bune rezultate, adaugati seara dupa baie.

Indictţii importante:
Daca piscina este folosita des, in caz de ploi torentiale sau temperaturi ridicate, sau daca peretii piscinei au devenit alunecosi, cresteti frecventa dozei sau cantitatea de adaos.
Pentru a preveni formarea de alge, se recomanda aplicarea regulata de Desalgine sau Desalgine Jet. Nu folositi pompa de dozare pentru dozarea solutiei Chlorifix.

Continut: 100 g de produs contin 100 g de troclosen sodiu; sare de sodiu a acidului dicloroizocianuric.

ІМРОRТАNТ: Cititi eticheta produsului inаіntе dе utіlіzаrе sі urmаtі ѕtrісt іnѕtruсtіunіlе mеntіоnаtе !

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău             Bun