CADET

Barci pneumatice profesionale - Zodiac

Cu structura sudata, barcile gonflabile CADET Tenders - Zodiac sunt usoare si ofera o stabilitate unica si o capacitate uimitoare de incarcare. Este ambarcatiunea ideala pentru pescuit, pentru plimbari pe apa sau barca de servicii cu utilizare zilnica. Toate barcile pneumatice Cadet pot fi dotate cu motoare de barca si diverse accesorii in functie de tipul si marimea lor.

Ambarcatiunea pneumatica CADET este compacta și ușor de depozitat într-o dulap sau in cabina de pilotaj a unei ambarcatiuni mari. Structura barcii gonflabile CADET se bazează pe structura modelelor mai mari. Tubul flotabil cu diametru progresiv confera o stabilitate imbunatatita. Ambarcatiunile CADET au o durata de viata remarcabila si garanteaza un inalt nivel de siguranta pentru proprietarii lor (datorita inchiderii suprafetei sudate si suprapunerii suprafetelor lipite).

Alegeți podeaua dintr-o gamă largă: modelele Aero sunt confortabile si usoare datorita podelei gonflabile H2P. Modelele din seria Alu de inalta performanta din aluminiu au o chila gonflabila care le permite sa mearga rapid si sa imbunatateasca manevrabilitatea. Montarea podelei cu gratare dinn seria Roll Up implica pur si simplu umflarea tuburilor de plutire; transportul este doar o chestiune de pliere in sacul de transport, nu este nevoie sa scoateti lamelele.

Produse pe pagină:
Sortare după: