Ascensor semi-mobil pentru persoane cu dezabilitati - Splash

Preţ: 53.223,63Lei

Cod material: 53924


Ascensor semi-mobil pentru persoane cu dezabilitati - Splash

Lift cu fixare pe plaja piscinei pentru accesul la piscina a persoanelor cu dezabilitati.                                    

Recomandat spitalelor de recuperare motorie, dotate cu bazin de recuperare sau piscina.
Pentru instalare necesita un sistem de ancorare la sol si poate fi îndepartat cu usurinta pentru depozitare pe timp de iarna.

Dispune de o baterie reincarcabila de 24 volti, care alimenteaza un dispozitiv cu actionare mecanica. Aceasta combinatie va asigura functionarea scaunului atunci cand doriti sa-l folositi.
Odata incarcata, bateria asigura o autonomie de 30 de cicluri . Dotat cu telecomanda pentru control de la distanta, rezistenta la apa,cotiere si suport pentru picioare, liftul pentru piscina Splash este realizat din aluminiu pentru o greutate redusa si acoperit cu pulbere din otel inoxidabil pentru prevenirea coroziunii.
Cu o capacitate de ridicare de 136 kg si marja de manevra de 0-359° este una dintre cea mai practica solutie pentru un acces la piscina a persoanelor cu handicap.

Se livreaza cu: baterie, incarcator, acoperire pentru consola cu baterie, telecomanda rezistenta la apa, sistem de ancorare cu capac (otel inoxidabil) , suport pentru picioare, centuri de siguranta si cotiere.

 

Pret/Buc

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău             Bun